Zakelijke vrienden maak je bij JONG! Valkenswaard

 

Zakelijke vrienden maak je bij JONG! Valkenswaard

Veel mag, niets hoeft bij netwerkvereniging JONG! Valkenswaard.
Want bij deze snelgroeiende netwerkvereniging is de sfeer één van de belangrijkste bindende factoren. Het gaat erom dat je jong van geest bent en open staat om enthousiast zakelijk contact te maken met andere ondernemende professionals.

De in 2013 opgerichte netwerkvereniging JONG! Valkenswaard telt inmiddels meer dan 100 leden en is hiermee in korte tijd uitgegroeid tot de grootste netwerkvereniging van Valkenswaard. En dat is nog niet alles, want afgelopen jaar breidde de netwerkvereniging zich uit met nog vier andere JONG! verenigingen. Deze zijn gevestigd in Nuenen, Weert, Veldhoven en Deurne. Deze verenigingen zijn continu met elkaar verbonden via een speciaal ontwikkeld digitaal platform en komen tweemaal per jaar in real-life bij elkaar op gezamenlijke meetings. In totaal bestaat het JONG! netwerk uit meer dan 400 leden en iedere maand komen daar tientallen enthousiaste leden bij.

Zakelijke vrienden
“Met gelijkgestemden sparren we over alledaagse zaken en bieden we de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden zonder al te veel de nadruk te leggen op acquisitie”. Aldus de 30-jarige voorzitter Annelies Kingma. “De meetings zijn altijd inspirerend en worden afgesloten met een netwerkborrel. Bij JONG! Valkenswaard maak je zakelijke vrienden in plaats van vluchtige zakelijke contacten“.

Activiteiten
Het zeskoppige bestuur van JONG! Valkenswaard stelt zich ten doel om iedere 5 tot 6 weken een netwerkmeeting te verzorgen. “We organiseren bijeenkomsten met sprekers die ons tot bezinning brengen en waarmee flink gelachen kan worden, we bezoeken interessante bedrijven in de regio en organiseren inspirerende workshops en kennissessies voor onze leden”. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar in contact te blijven via het speciale digitale JONG! platform.
Volgens Annelies versterkt dit de onderlinge banden tussen de leden enorm en is de groep hecht en betrokken. Zo wordt er ook ieder jaar een meerdaags bezoek gebracht aan een bedrijf in het buitenland, in 2017 is dit lenzenmaker ZEISS in Duitsland.

Toekomst
Ambities zijn er volop en er wordt niet stilgezeten. Zo worden er plannen gemaakt voor een Masterclass en netwerkavond met een grote landelijke spreker voor alle ondernemende professionals uit de regio Valkenswaard en komt er een JONG! starters- en kennismakingsdag. Bij deze laatste zijn alle starters, professionals en ondernemers uit de regio welkom bij JONG! Valkenswaard om in korte sessies kennis en inspiratie op te doen over ondernemen en specifieke onderwerpen gepresenteerd uit het JONG! netwerk.
“We streven ernaar om de komende jaren ons aanbod, de kwaliteit van de meetings en ons netwerk nog verder uit te breiden. We kunnen niet wachten om JONG! verder uit te bouwen want in tijden waarin de ontwikkelingen sneller gaan dan ooit, is een goed netwerk en de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen, belangrijker dan ooit”. Aldus Jeroen Raymakers, Eventmanager bij JONG!

Lid worden van JONG! Valkenswaard
JONG! Is een netwerkvereniging voor ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst, voor kenniswerkers en vakmensen. Je echte leeftijd is niet van belang, je instelling wel! Eén ding hebben alle leden gemeen; ze zijn Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig.

Combineer jij graag business met pleasure en ben je nieuwsgierig geworden naar wat JONG! jou biedt? JONG! Valkenswaard is ook online te vinden via Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter. Voor meer informatie neem contact op met Annelies Kingma via info@jongvalkenswaard.nl of telefonisch 06-28 59 67 84 en sluit je aan bij JONG!

Wie zijn wij?
 • Annelieke de Werdt (relatiemanager & secretaris)
  Annelieke de Werdt (relatiemanager & secretaris)
  In-Advice
 • Corine Beeks (event manager)
  Corine Beeks (event manager)
  ABN AMRO
 • Iris Cuijten (special events manager)
  Iris Cuijten (special events manager)
  Brokking Advocatuur & Mediation
 • Koen Vlemmix (special events manager)
  Koen Vlemmix (special events manager)
  Mixmotion Videoproducties
 • Latoya Rossieau (creative manager & penningmeester)
  Latoya Rossieau (creative manager & penningmeester)
  Buro Blanche
 • Pieter Von Reth (social media manager)
  Pieter Von Reth (social media manager)
  Vision Car Lease B.V.
 • Annelies Kingma (vûrzitter)
  Annelies Kingma (vûrzitter)
  GoodHabitz
 • Jeroen Raymakers (event manager)
  Jeroen Raymakers (event manager)
  Gemeente Cranendonck