De tijd gaat niet sneller, de mogelijkheden nemen exponentieel toe. Verandering is de enige constante en als we zorgen dat we de Fun in ons Functioneren houden en de Focus op datgene waar we voor staan en gaan, creëren we met elkaar de volgende ShiFt richting onze ambities. 

Waar zit de sleutel tot verandering om het iedere dag een beetje beter en leuker te doen? Je vermoedt het al….. op je stoel. Waar zitten de remmers en de versnellers in dit proces? Hoeveel aandeel wil ik zelf nemen? Hoe doe je dat zodanig dat je (interne) klanten er blij van worden en steeds bij je terugkomen? Hoe krijg je anderen mee in dit proces? Als je onder andere op deze vragen inspirerend van gedachten wilt wisselen, kom dan de meeting van JONG! Valkenswaard op 25 mei in De Kunstkeuken!

Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers, wees er op tijd bij! VOL=VOL!
Meld je dus nu via de mail voor deze meeting!


Wedstrijdprogramma 😉

17:30 uur Inloop met een hapje
18:30 uur Welkom!
Jan van Setten – Shi(F)t Happens!
18:45 uur Eerste helft
19:30 uur Rust
19:45 uur Tweede helft
20:30 uur “Derde helft” a.k.a. JONG! (netwerk)borrel


TOP spreker Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker over klantgerichtheid, persoonlijk leiderschap en organisatieverandering.
Jan inspireert en motiveert je om invloed te pakken op je (werkzame) leven. Levert handvatten die het denken omzetten in doen, op een manier die bij jou past. Door de plezierige mix van humor, energie en inhoud blijf je tot het einde geboeid en krijg je eye-openers mee die je gelijk kan toepassen in jouw praktijk.

In februari is zijn derde boek ‘L.I.V.E,’ uitgekomen: Leven Is Verwarrend Eenvoudig. Een bundeling van inzichten en mogelijkheden die als ‘natuurwetten’ voor het grijpen liggen en je leven op vol vermogen zetten.

💩 Shi(F)t Happens! – Jan van Setten 25 mei in de Kunstkeuken bij JONG! Valkenswaard 📢


Aanmelding

Deze meeting mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht en we hebben een maximum van 80 deelnemers! Je kunt je aanmelden via een mailtje of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Wil je iemand laten proeven van JONG!? Dan is dit de uitgelezen kans! Mail ons de contactgegevens en wij verzorgen een uitnodiging.

Adres
De Kunstkeuken galerie en kunstuitleen
Markt 23
5554 CA Valkenswaard
www.dekunstkeuken.com

 

Jaarplanning 2018 JONG! Valkenswaard – don’t miss it!